NOU

Zamolxis, al XIII-lea zeu

47,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse. Va rugam selectati metoda de livrare specifica produsului. Metoda de livrare online se aplica doar produselor digitale. Produsele din categoria aparatura se livreaza doar prin curier prioripost. Cartile se livreaza doar prin colet postal standard.
Disponibil in stoc

Descriere

Limba: romana

Autor: Marius Kiradac

Editura: Infarom

Anul publicarii: 2015

            Format: 6 x 9 inci, 386 pagini, coperta soft

            ISBN: 9789731991719

Descriere:

 CINE SUNTEM? DE UNDE VENIM SI INCOTRO NE INDREPTAM? CARE ESTE SCOPUL EXISTENTEI NOASTRE PE PAMANT? EXISTA VIATA ETERNĂ SI, DACA EXISTA, PUTEM SA O DOBANDIM? 

     „Zamolxis, al XIII-lea zeu” aduce din nou in prim plan aceste intrebari, oferind o varianta de raspuns, printr-o reusita impletitura a realitatii cu mitul, legenda si cele mai avansate ipoteze lansate de fizica cuantica. Sprijinindu-se pe arheologia moderna, care scoate neincetat la suprafata dovezi despre cea mai veche istorie  a omenirii, aceasta povestire incearca sa refaca un puzzle extrem de complicat, in care misterul este nelipsit. Existenta certa a piramidelor din Egipt si a celorlalte constructii antice intalnite pe toată suprafata globului pamantesc, chiar si acolo unde stapana este apa, participa (pe langa multe altele) la demonstratia tezei ca nu suntem singuri in acest univers tridimensional si ca fiinte pe care noi le numim „supranaturale” exista si s-au implicat in evolutia rasei umane. Uzand de mitul lui Zamolxis, zeul dacilor, de legendele despre existenta vampirilor (mitul lui Dracula) si, mai  nou, de povestirile tot mai dese despre extraterestrii si contactul cu ei, cartea provoacă imaginatia si curiozitatea cititorului, invitandu-l sa dezbata, alaturi de autor, subiectul cel mai de seama din istoria omenirii.

Nimeni nu e mai presus de lege? Depinde de lege si de legiuitor. Ce trebuie sa nu uitam este faptul ca NICIUN OM NU E MAI PRESUS DECAT CELALALT. E suficient sa stim asta ca sa putem intelege ca toti suntem unul, ca doar uniti in iubire putem sa ne pastram identitatea. Dezbinarea (divide et impera), sentimentul de superioritate (popoare ale lui Dumnezeu sau rase umane superioare ) sunt armele intunericului, iari cine se foloseste de ele va muri.