Vremuri de incercare

29,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse. Va rugam selectati metoda de livrare specifica produsului. Metoda de livrare online se aplica doar produselor digitale. Produsele din categoria aparatura se livreaza doar prin curier prioripost. Cartile se livreaza doar prin colet postal standard.
Disponibil in stoc

Descriere

format 6 x 9 inci, coperta soft, 374 pag.; ISBN 9789731991412

Autor: Irina Glinta

 

Membrii unei foarte cunoscute formatii pop-rock din S.U.A. – J. B. – traiesc, deodata cu succesul maret, crampeie de viata in care nici faima, nici banii si nici frumusetea lor iesita din comun nu le sunt avantaje. Iubirea, boala, nasterea si moartea reprezinta si pentru celebra familie experiente guvernate de Sus: nu exista nicio moneda care sa poata fi data in schimbul posesiei acestor stari umane de fapt.Intamplarile traversate de acesti oameni frumosi ne amintesc de intamplarile din viata fiecaruia dintre noi – mai mult decat niste evenimente comune, acestea sunt adevarate experiente existentiale, reale “probe de foc” pentru care ne straduim cu totii sa gasim solutii si in urma carora ramanem indubitabil marcati.
Cum reusesc ei sa reziste? Care le este reteta succesului? Ce fel de tipar folosesc ei, cand isi croiesc personalitatea oferita drept exemplu tinerilor din intreaga lume?
Paginile cartii Vremuri de incercare sunt radiografii veritabile ale sufletelor, ale mintilor si ale constiintei lor supuse unor serioase incercari. Asistam la povestile acestor oameni speciali mai mult decat ca simpli spectatori, intrucat vedem tot ceea ce simt, ce gandesc, ce nadajduiesc, ce stiu si ce nu stiu acestia. Traim alaturi de ei fiecare moment, percepand implinirile si neimplinirile lor ca pe niste aforisme rasunatoare – invatatura lor morala va avea cu siguranta un ecou prelung in vietile noastre, atat de departate fizic, insa atat de apropiate din punct de vedere conceptual.Faptul ca personajele implicate in aceste clisee de viata apartin unor categorii tipologice variate –  adolescenti, proaspat casatoriti, tineri parinti si bunici, muzicieni, sportivi, actori, artisti plastici, optimisti si sceptici, visatori si pragmatici, indragostiti si amagiti de iubire –  face din Vremuri de incercare o carte pentru orice pasionat de lectura.
Generic vorbind, Vremuri de incercare este o carte despre viata – viata omului conjugata cu verbul auxiliar „a iubi”... Este o carte despre iubirea nemasurata, despre puterea ei, despre intensitatea si forma aparte în care se furiseaza in inima orisicui, despre incapatanarea acesteia de a ramane fara varsta si fara conditie sociala, de a se infiinta la poarta sufletelor noastre in forma sa cea mai pura, necerand permisiunea sa vina, neavertizand ca are sa plece... Este o elogiere a absolutului absolut din Infinitul care ne-a creat, a singurului pasaport catre eternitate.

 

Detalii

Categorii
Brand