Tour du Monde 1866 - sute de gravuri Bucuresti Romania

499,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse. Va rugam selectati metoda de livrare specifica produsului. Metoda de livrare online se aplica doar produselor digitale. Produsele din categoria aparatura se livreaza doar prin curier prioripost. Cartile se livreaza doar prin colet postal standard.
Disponibil in stoc

Descriere

434 pagini, sute de gravuri originale, Lancelot

LE TOUR DU MONDE Nouveau Journal de Voyages. Publie sous la direction de M. EDOUARD CHARTON et illustre par nos plus celebres artistes. Premier Semestre. Librairie Hachette et C-ie 1866

......................................................................................................

Celebra publicatie franceza "Le Tour du Monde", semestrul I 1866, toate fascicolele legate si copertate intr-un volum gigant. "Tour du Monde" este o publicatie celebra a secolului 19, un jurnal de calatorii in toata lumea, publicate impreuna cu gravuri dupa desene ale artistilor peisagisti celebri care calatoreau si realizau imagini ale locurilor vizitate. Lista tuturor subiectelor continute in volumul curent o gasiti la http://fr.wikisource.org/wiki/Le_Tour_du_monde/Volume_13 . Volumul contine sute de gravuri, multe pe toata pagina, care pot fi inramate (de Lancelot, Dore, Ciceri, Bayard, etc.). Contine si harti. Contine o sectiune de 48 de pagini intitulata "De Paris a Bucharest", realizata de Lancelot in 1860 cu text si gravuri, care descrie si o calatorie prin Romania (Dunare - Giurgiu - Bucuresti - Arges). Include celebrele gravuri cu Bucurestiul ale lui Lancelot (Hanul lui Manuc, etc.). Orase si sate, tipologii, costume, obiceiuri. Cartea este in stare buna, paginile complete si aliniate bine, blocul bine lipit de cotor. Urme de umezeala izolate. Are 434 de pagini. Dimensiuni 30,6 x 22,6 cm.

Obiectele de anticariat se livreaza numai cu plata in avans. Livrarea se face prin curier prioripost. Dupa plasarea comenzii, veti primi un mesaj cu datele platii. Ignorati sistemul automat al platformei care afiseaza posta standard si optiunea ramburs ca variante de livrare.