NOU
10%

O stea cazatoare. Gianfigliazzi

53,00 RON 59,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse. Va rugam selectati metoda de livrare specifica produsului. Metoda de livrare online se aplica doar produselor digitale. Produsele din categoria aparatura se livreaza doar prin curier prioripost. Cartile se livreaza doar prin colet postal standard.
Disponibil in stoc

Descriere

format 6 x 9 inci, coperta soft, 184 pag., ISBN 9789731991863

Autor: Corinne Wandenburg

 

Romanul „O stea căzătoare” aduce in atenţia cititorilor un personaj istoric deosebit, regina Louise Mecklenburg Strelitz a Prusiei, femeia care a cucerit inima supuşilor ei, dar şi respectul şi stima duşmanilor făcându-l pe Napoleon să afirme la moartea ei prematură că „regele şi-a pierdut cel mai bun ministru”. Este o poveste tristă a unei femei deosebite, a unei stele cazute prea devreme, poate şi datorită geniului şi farmecului ei aparte.

 

Romanul „Gianfigliazzi” prezintă un tablou toscan al secolului al XIII-lea, cu saga familiei Gianfigliazzi, o veche familie de bancheri florentină, extrem de bogată şi influentă, aflată la apogeu, pe fundalul răboaielor celor două partide florentine: ghibelin şi guelf.  Avem o imagine a vieţii fleorentine la acea vreme, cu strălucirea şi cu moravurile ei, cu luptele pentru supremaţie in peninsulă, toate acestea in jurul unei frumoase poveşti de dragoste.

Detalii

Categorii
Brand
Taguri