MATHEMATICS PROBLEMS WITH SEPARATE PROGRESSIVE SOLUTIONS: HINTS, ALGORITHMS, PROOFS - VOLUME 1: INTERMEDIATE AND COLLEGE ALGEBRA

39,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse. Va rugam selectati metoda de livrare specifica produsului. Metoda de livrare online se aplica doar produselor digitale. Produsele din categoria aparatura se livreaza doar prin curier prioripost. Cartile se livreaza doar prin colet postal standard.

Descriere

(lb.engleza) Acest concept de culegere vine cu succes in sprijinul dezvoltarii acestor abilitati ale rezolvitorului, oferind totodata profesorilor de matematica modele de predare a rezolvarii problemelor, ca parte integranta a procesului de invatare a matematicii. Topica problemelor din acest volum parcurge algebra de liceu, in special a claselor a noua si a zecea, trecand prin domenii ca: numere intregi si reale, ecuatii, inegalitati, puteri, logaritmi, divizibilitate, polinoame, combinatorica. Culegerea este structurata pe patru sectiuni separate si independente, respectiv Enunturi, Ponturi, Algoritmi si Demonstratii, in aceasta ordine. Sectiunile descrise mai sus sunt separate in lucrare, astfel incat rezolvitorul sa poata tatona problema si sa caute cai de rezolvare in mod independent, fara a vedea in acelasi loc solutiile progresive care urmeaza. Acesta poate consulta sectiunea urmatoare abia atunci cand a epuizat fara succes metodele proprii de abordare si studiu individual ale problemei. In acest fel, rezolvitorul poate trece de la o solutie progresiva la alta mai completa dupa ce si-a întrebuintat toate resursele proprii, acest efort suplimentar constituindu-se el insusi intr-un antrenament matematic util. Autori: Catalin Barboianu, Evgheni Tokarev; 15,2 x 22,9 cm, 124 pag; disponibil si ca ebook (sect. carti digitale).

Detalii

Categorii
Brand