Poze Les Capitales du Monde 1896, gravuri Bucuresti, Carmen Sylva

     


Les Capitales du Monde 1896, gravuri Bucuresti, Carmen Sylva

Pret: 499,00 RON

Disponibil cu precomanda

Costurile de livrare nu sunt incluse

volum gigant, editie bibliofilica, sute de gravuri, 632 pagini

LES CAPITALES DU MONDE

Nouvelle Edition

Paris
Librairie Hachette et C-ie

1896

......................................................................................................

Un volum gigant care descrie urmatoarele capitale ale lumii: Paris, Lisabona, Londra, Saint Petersburg, Pekin, Mexico, New York, Geneva, Rio de Janeiro, Constantinopole, Bucuresti, Amsterdam, Christiania, Roma, Cairo, Copenhaga, Atena, Alger, Bruxelles, Tokyo, Stockholm, Calcutta, Viena, Berlin, Madrid.
Fiecare capitala are dedicat un capitol care care contine o harta si zeci de gravuri si reproduceri. Articolul respectiv este editat si semnat de catre o personalitate istorica a fiecarei tari. Articolul dedicat Bucurestiului este editat si semnat in tipar de Carmen Sylva (regina Elisabeta). Prima sa pagina contine in gravura stema Bucurestiului. Cele 28 de pagini contin cateva gravuri cu imagini panoramice ale Bucurestiului sfarsitului de secol 19, gravuri ale unor porturi si obiceiuri populare (soldati, tigani cu ursul, precupeti, etc.), o harta in miniatura a Bucurestiului, o gravura mare pe toata pagina reprezentand pe regina Elisabeta.

Cartea este in stare foarte buna. Coperta de lux cartonata, imbracata, cu stante aurii decorative, inclusiv pe cotor. Blocul paginilor este aurit la exterior pe cele trei laturi. 28 x 20,6 cm.

Obiectele de anticariat se livreaza numai cu plata in avans. Livrarea se face prin curier prioripost. Dupa plasarea comenzii, veti primi un mesaj cu datele platii. Ignorati sistemul automat al platformei care afiseaza posta standard si optiunea ramburs ca variante de livrare.Detalii produs


Categorie: Bibliofilie