Le Tour du Monde 1865 - Orsova, de Paris a Bucharest

399,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse. Va rugam selectati metoda de livrare specifica produsului. Metoda de livrare online se aplica doar produselor digitale. Produsele din categoria aparatura se livreaza doar prin curier prioripost. Cartile se livreaza doar prin colet postal standard.
Disponibil in stoc

Descriere

400 pagini, sute de gravuri originale

LE TOUR DU MONDE Nouveau Journal de Voyages

Publie sous la direction de M. EDOUARD CHARTON et illustre par nos plus celebres artistes

Premier Semestre

Librairie Hachette et C-ie 1865

......................................................................................................

Celebra publicatie franceza "Le Tour du Monde", semestrul I 1865, toate fascicolele legate si copertate intr-un volum gigant. "Tour du Monde" este o publicatie celebra a secolului 19, un jurnal de calatorii in toata lumea, publicate impreuna cu gravuri dupa desene ale artistilor peisagisti celebri care calatoreau si realizau imagini ale locurilor vizitate. Lista tuturor subiectelor continute in volumul curent o gasiti la http://fr.wikisource.org/wiki/Le_Tour_du_monde/Volume_11 . Volumul contine sute de gravuri, multe pe toata pagina, care pot fi inramate (de Lancelot, Dore, Ciceri, Bayard, etc.). Contine si harti. Contine o sectiune de 64 de pagini intitulata "De Paris a Bucharest", realizata de Lancelot in 1860 cu text si gravuri, care descrie si o calatorie prin Romania (Bazias - Orsova - Vidin - Mehadia). Include gravuri infatisand orasul Orsova si imprejurimile sale, Golumbac, ruinele podului lui Traian, malurile Dunarii, etc. Cartea este intr-o stare foarte buna, paginile sunt complete si aliniate bine, blocul bine lipit de cotor. Are 400 de pagini. Dimensiuni: 30,6 x 22,6 cm, greutate aprox. 2 kg.

Obiectele de anticariat se livreaza numai cu plata in avans. Livrarea se face prin curier prioripost. Dupa plasarea comenzii, veti primi un mesaj cu datele platii. Ignorati sistemul automat al platformei care afiseaza posta standard si optiunea ramburs ca variante de livrare.