11%

GHIDUL PROBABILITATILOR SI MATEMATICA JOCURILOR DE NOROC: Zaruri, Sloturi, Ruleta, Baccara, Blackjack, Poker, Loto si Pariuri sportive

79,00 RON 89,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse. Va rugam selectati metoda de livrare specifica produsului. Metoda de livrare online se aplica doar produselor digitale. Produsele din categoria aparatura se livreaza doar prin curier prioripost. Cartile se livreaza doar prin colet postal standard.
Disponibil in stoc

Descriere

Aceasta carte prezinta matematica implicata in jocurile de noroc, oferind ca rezultate probabilitatile atasate tuturor evenimentelor de joc. Lucrarea incepe prin a explica in termeni simpli conceptul de probabilitate si devine pe parcurs o calatorie incantatoare prin matematica sanselor, aleatoriului si riscului. Sectiunile teoretice pot fi ignorate de catre cititorii fara o minima formatie matematica, care pot trece direct la "Ghidul rezultatelor numerice" pentru a afla probabilitatile si recomandarile de care au nevoie pentru situatia de joc dorita. Acest salt este posibil datorita organizarii acestui capitol, in care rezultatele sunt listate la finalul fiecarei sectiuni, preponderent in tabele. Capitolul "Matematica jocurilor de noroc" prezinta aceste jocuri nu numai ca un domeniu bun pentru aplicarea teoriei probabilitatilor, dar si ca un spatiu de actiune umana in care pot fi testate strategiile bazate pe probabilitate, pentru obtinerea rezultatelor favorabile. "Ghidul rezultatelor numerice" ofera o acoperire impresionanta pentru probabilitatile specifice urmatoarelor jocuri de noroc: zaruri, sloturi, ruleta, baccara, blackjack, poker clasic, poker Texas Hold'em, loto si pariuri sportive. Autor: Catalin Barboianu, 320 pagini, 6 x 9 inci.

Detalii

Brand