Poze Draw Poker Odds Calculator 1.1

     


Draw Poker Odds Calculator 1.1

Pret: 59,00 RON

Pretul include taxele, Costurile de livrare nu sunt incluse

Draw Poker Odds Calculator este un analizor al mainii de poker si poate fi utilizat in timpul jocului de draw poker on line, simuland jocul personal independent de programul de joc. Poate fi de asemenea folosit off line, ca instrument didactic si de antrenament: jucatorul poate simula si retine cat mai multe situatii de joc posibile, impreuna cu probabilitatile asociate, cu scopul de a le utiliza in luarea de decizii in timpul jocului real. Programul poate fi folosit pentru cele mai populare variante de draw poker – cele care utilizeaza un pachet de 52 carti, fara jokeri, cu maxim cinci carti permise la decartare.
Programul foloseste integral formule probabilistice explicite si nu simulari partiale. Aceste formule au fost lucrate intr-un mediu matematic profesionist si se bazeaza pe un model probabilistic riguros al jocului de draw poker.
Sisteme de operare: Windows 98, Windows Me, Windows NT (Service Pack 6 cu Internet Explorer 4.01 sau superior), Windows 2000, Windows Server 2003, Windows XP, Windows Vista.
 Cerintele sistemului: procesor 486 (sau 386 cu coprocesor matematic), 16 MB RAM, 5 MB spatiu liber,  rezolutie minima a ecranului 1024 x 768.
 Dimensiune fisier setup:  874 KB
 Trial: 10 utilizari impotriva a cinci adversari
 Licenta: 59 RON
 Livrare: primiti kit-ul de instalare si codul licentei via link de descarcare pe e-mail


Detalii produs


Categorie: Software

Producator: Infarom