Poze Curs online Matematica Hold'em Poker-ului - 28 lectii interactive - poker - matematica pokerului

     
Pin It


Curs online Matematica Hold'em Poker-ului - 28 lectii interactive - poker - matematica pokerului

Pret: 550 RON

Disponibil in stoc

Pretul nu include cheltuielile de livrare.

Curs online de Matematica Hold'em Poker-ului

Departamentul de Matematica Aplicata al editurii Infarom organizeaza si sustine un curs online deMatematica Hold'em Poker-ului

 

Scopurile cursului
   - Familiarizarea jucatorilor cu acele parti ale modelelor matematice din spatele jocului care genereaza aplicatii utile in analiza jocului si in strategia de joc.
   - Intelegerea conceptelor matematice necesare, 
plecand de la notiunile elementare, si interpretarea lor adecvata in jocul real.
   - Dezvoltarea abilitatilor de calcul combinatoric specific aplicatiilor din poker.
   - Dezvoltarea abilitatilor de calcul probabilistic in campuri finite, specifice evenimentelor de joc din poker.
   - Dezvoltarea abilitatilor de calcul al tuturor parametrilor matematici si a indicatorilor numerici necesari analizei mainilor si jocului.
   - Dezvoltarea abilitatilor de calcul numeric al formulelor probabilistice cu variabile, inclusiv prin export in programe de calcul gen Excel.
   - Dezvoltarea abilitatilor de estimare si aproximare numerica in timp limitat.
   - Selectarea si utilizarea numai a resurselor externe adecvate (tabele de probabilitati precalculate si statistici, programe software), gestionarea optima a acestora si evitarea resurselor care nu au un suport matematic riguros.
   - Incadrarea corecta a fiecarei aplicatii in modelul teoretic adecvat.
   - Dezvoltarea capacitatii de analiza a mainilor prin criterii probabilistice.
   - 
Dezvoltarea capacitatii de eliminare a elementelor nerelevante in cadrul unei analize a mainii, pentru limitarea calculelor greoaie.
   - Implementarea criteriilor matematice in strategiile de joc personale.
   - Colectarea, organizarea, gestionarea, memorarea si apelarea optima a rezultatelor numerice precalculate.
   - Asigurarea antrenamentului de rezolvare a aplicatiilor concrete in timp limitat (de incadrare teoretica, calculatoriu, apelare rezultate precalculate si utilizare resurse externe, interpretare date).

 

Descrierea generala a cursului
   Cursul va fi concentrat pe aspectele practice si aplicative ale matematicii poker-ului, in scopul utilizarii optime a informatiei matematice in jocul real de catre orice jucator, indiferent de educatia sa matematica anterioara. Cursul a avea in vedere intelegerea notiunilor teoretice necesare comunicarii informatiei matematice si aplicatiilor practice, dar va fi dedicat in principal trainingului calculatoriu si de utilizare adecvata a resurselor disponibile. Prezentarea si desfasurarea cursului sunt adaptate la un nivel initial minimal de educatie matematica a jucatorilor, urmarind in special dobandirea abilitatilor de aplicare a teoriei prin proceduri algoritmice, in detrimentul aprofundarii conceptelor matematice implicate. Nu este un curs de strategia poker-ului, ci un curs care acopera aspectele matematice ale jocului, necesare analizei obiective si care genereaza criterii care ulterior pot fi implementate in orice strategie personala.
   Cursul se va desfasura pe o perioada de circa 14 saptamani, fiind structurat pe module tematice, continand 2 lectii saptamanal. Cursul va avea o parte statica, constand in 28 de lectii, precum si o parte interactiva, in sesiuni alternante cu lectiile, constand in: 1) raspunsuri la intrebari si neclaritati privind lectia anterioara (maxim 5 intrebari per lectie, fara solicitari calculatorii); 2) teste ale cunostintelor dobandite, cu exercitii/aplicatii practice, care sunt returnate corectate si continand recomandari pentru evitarea erorilor si imbunatatirea procesului de invatare. Lectiile cuprind o parte teoretica, urmata de aplicatii practice, exemple, exercitii rezolvate si nerezolvate (teme), rezolvarile exercitiilor din tema anterioara. Puteti descarca structura completa a cursului si regulamentul de desfasurare de pe site-ul editurii, la http://probabilitate.infarom.ro/curs_matematica_holdem.html .
   la sfarsitul cursului, cursantul primeste o diploma, care poate fi atasata la CV in cazul in care acesta aplica la un job in industria pokerului (coaching/training, spre exemplu).

 

Tariful cursului

   Tariful unitar al cursului este 15 euro per lectie (120 euro primul modul, 420 euro tot cursul). Tariful poate fi achitat integral la inscriere sau partial; plata partiala trebuie sa acopere un modul complet. Jucatorii se pot grupa in vederea participarii la curs la tarif de 1 cursant, dar la partea interactiva poate participa un singur cursant. Cursul poate fi intrerupt si reluat la o data ulterioara.

Pretul afisat in aceasta licitatie este pentru primul modul (8 lectii).

 

 


Detalii produs


Categorie: Carti digitale

Producator: Infarom