Poze Crinul viu: Razbunarea lui Marinescu

     
Pin It


Crinul viu: Razbunarea lui Marinescu

Pret: 9 RON

Disponibil in stoc

Costurile de livrare nu sunt incluse

ebook, PDF, 1,4 MB, 255 pag.; ISBN 9789731991283

Autor: Mariana Zlota Stoian

 

Un fost dictator al unei tari de est, considerat decedat de mai bine de doua decenii, isi continua traiul nestingherit, chiar in lumina reflectoarelor, intr-o alta locatie si sub o noua identitate. Pentru a-si duce la bun sfarsit planurile diabolice de razbunare impotriva poporului care l-a inlaturat, acesta recurge la rapirea a cinci mari oameni de stiinta, pentru a-i obliga sa descopere pentru el arma perfecta, prin intermediul careia sa poata reintra in istorie. Asa ia nastere Crinul Viu, o floare creata in laborator, iar odata cu el, o intreaga poveste de intrigi, spionari, deceptii si lupta pentru supravietuire.
 De cealalta parte a lumii, Miruna, florareasa unui orasel din provincie, care ducea o viata banala si izolata incercand sa isi vindece ranile provocate de ultima ei relatie, cunoaste iubirea vietii ei si traieste aventuri nesperate odata cu primirea unei flori rare din Olanda. De aici lucrurile incep sa se precipite si intram in viata cotidiana a unor oameni mai putin obisnuiti si in mintea brusc imbolnavita a Mirunei.
Este o carte adresata publicului larg, ce defineste caracterul contorsionat al fiintelor umane, ajunse la perfectiune doar prin intermediul dragostei.
 
Taxe expeditie: 0 (ignorati taxele de expeditie adaugate automat de sistem la checkout)
 


Detalii produs


Categorie: Beletristica

Producator: Infarom