Poze Aparat masura putere camp electromagnetic RF triaxial M480836 Extech

     


Aparat masura putere camp electromagnetic RF triaxial M480836 Extech

Pret: 1.390,00 RON

Stoc limitat

Costurile de livrare nu sunt incluse

Pentru masurarea puterii campului electromagnetic al surselor din banda de radiofrecventa si inalta frecventa (50 MHz - 3,5 GHz), inclusiv telefoane mobile, statii-antena, radiatii wireless, microunde, aparatura electrocasnica, IT, etc.; detectie camere video si microfoane. Masurare isotropica cu sonda triaxiala incorporata; functii de maxim si medie; memorare manuala pana la 99 rezultate; alarma pentru depasire valori, cu prag selectabil; garantie 1 an; marca Extech.

Infarom este singura firma din Romania care ofera gratuit la achizitionarea unui aparat EMF documentatia necesara unei masuratori individuale profesioniste si interpretarii datelor in ceea ce priveste incadrarea in limitele admise ICNIRP.

 

Pentru produsele aflate in stoc, plata se poate face anticipat sau ramburs, iar timpul de livrare este de 2 - 5 zile.  Pentru produsele care nu se afla pe stoc, plata se face anticipat (avans minim 50%), iar timpul de livrare este 2 - 5 saptamani. Puteti comanda aparatul chiar daca magazinul indica "stoc epuizat".

 

 

Specificatii tehnice:

 

  

 Detalii produs


Categorie: Aparate de masura

Producator: Extech