Aparat masura putere camp electromagnetic RF/HF triaxial - M480846 Extech

3.450,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse. Va rugam selectati metoda de livrare specifica produsului. Metoda de livrare online se aplica doar produselor digitale. Produsele din categoria aparatura se livreaza doar prin curier prioripost. Cartile se livreaza doar prin colet postal standard.
Stoc limitat

Descriere

Pentru masurarea puterii campului si detectie a surselor din banda de radiofrecventa si inalta frecventa (10 MHz - 8 GHz), inclusiv telefoane mobile, statii-antena, transmitatoare, comunicatii wireless (CW, TDMA, GSM, DECT), microunde, aparatura electrocasnica si industriala, IT, etc.; detectie camere video si microfoane. Masurare isotropica cu sonda triaxiala incorporata; functii de maxim si medie; memorare manuala pana la 99 rezultate; alarma pentru depasire valori, cu prag selectabil; garantie 1 an; marca Extech. 

Infarom este singura firma din Romania care ofera gratuit la achizitionarea unui aparat EMF documentatia necesara unei masuratori individuale profesioniste si interpretarii datelor in ceea ce priveste incadrarea in limitele admise ICNIRP.

 

Pentru produsele aflate in stoc, plata se poate face anticipat sau ramburs, iar timpul de livrare este de 2 - 5 zile.  Pentru produsele care nu se afla pe stoc, plata se face anticipat (avans minim 50%), iar timpul de livrare este 2 - 5 saptamani. Puteti comanda aparatul chiar daca magazinul indica "stoc epuizat".

 

Specificatii tehnice: